Aktiviteter

På Tolv Stockholm finns roliga aktiviteter för alla sorters sällskap. Utmana polaren i pingis, mamma på bowling eller chefen i äventyrsgolf. Här kan du dessutom sjunga karaoke för full hals.

Strike. Smash. Hole-in-one.

I  Tele2 Arenas gatuplan hittar du mängder med roliga aktiviteter under ett och samma tak. Kombinera ett restaurangbesök med bowling, pingis eller kanske äventyrsgolf. Ett stenkast från t-bana Globen.

Vi vill göra Stockholm ännu roligare och har därför breddat vårt redan digra utbud. I hjärtat av Tolv hittar du nu en aktivitetsyta om ca 1200 kvadratmeter med ännu fler nöjen. Nedan finner du en samlad lista över allt du kan uppleva på Tolv Stockholm.

Happy Mondays

Hejdå söndagsångest! På utvalda måndagar kör O’Learys, Prime Bar, Clay’n Play, Boston Grill, Holy Monkey och Bambino’s gemensamma Happy Monday’s med fria aktiviteter för alla och gratis mat till barnen om ni äter en bit mat i någon av restaurangerna. Läs mer om Happy Mondays här.

Priser

Aktuella prislistor på samtliga aktiviteter finns på O’Learys hemsida.

 

 • Aktiviteter i hjärtat av Tolv

  Curling

  Här kan alla, stora som små, ta sig an och testa på denna fantastiska sport. På Tolv Stockholm hittar du fyra curlingbanor i miniformat med ett räknesystem som håller koll på poängen åt er.

  Bowling

  Ta med kollegorna eller vännerna och finslipa på striken. I aktivitetsytorna finns sex bowlingbanor i loungig miljö till ert förfogande.

  Minibowling

  Testa något nytt! I aktivitetsytorna finns fyra minibowlingbanor där du slår ner minikägglor med ett klot i storlek av en handboll.

  Baseball

  Träna på baseball-svingen i en av de batting cages som finns i aktivitetsytorna i hjärtat av Tolv.

  Biljard

  En klassiker som vi på Tolv inte kan få nog av. Därför finns det nu, utöver biljardborden inne på Tolv Golfen, fler biljardbord i aktivitetsytorna.

  Shuffleboard

  Shuffleboard är en blandning mellan curling och boule som kan spelas i timmar. Nu finns fler shuffleboards utöver de som redan fanns inne på O’Learys.

  Skyttesimulator

  Skjut ner lerduvor eller åk runt i en bana i vilda västern-miljö och skjut ner måltavlor längs vägen. Det låter lättare än vad det är, tro oss! Välj att spela mot dig själv eller i en duell mot en vän.

   

  Aktuella priser finns på O’Learys hemsida.

  Åldersgräns på aktivitetsytan är 20 år utan målsmans sällskap efter klockan 18.00 på helger.

 • Prime Bar

  Karaoke

  Vid huvudentrén till Tolv hittar du karaokebaren Prime Bar. Sjung, skratta och lev lyckligt i alla dina dagar.

   

  Aktuella priser finns på O’Learys hemsida.

 • Clay'n Play

  Drejning och porslinsmålning

  En för Stockholm helt unik keramikstudio dit alla är välkomna att prova på drejning och porslinsmålning. Endast kreativiteten sätter gränser!

  Aktuella priser finns på O’Learys hemsida.

 • O'Learys

  Bowling

  Bowla bland hajar. Våra bowlingbanor liknar inget du sett förut. Dags att öva upp kasthanden med bästa kompisarna.

  Biljard

  En klassiker. Det finns inget mer stilfullt sätt att tävla på än det här. Nybörjare eller proffs spelar ingen roll. Biljard kan du boka på plats på O’Learys.

  Äventyrsgolf

  Äventyrsgolf med Stockholmstema. Lär dig om Stockholms mest kända platser medan du tar en golfrunda inomhus.

  Pingis

  Spelet för alla. Rundpingis eller tokseriös turnering spelar ingen roll. Du kan inte ha tråkigt när du spelar pingis.

  Race Room

  Ta dig in i den visuella världen. Här kan du uppleva hur det är att vara racingproffs i våra racingsimulatorer.

  Shuffleboard

  Testa ditt tålamod och din precision. Shuffleboard är en blandning mellan curling och boule som kan spelas i timmar. Shuffleboard kan du boka på plats på O’Learys.

  Golfsimulator

  Vi har två simulatorer med allt från vanlig golf till roliga arkadvarianter av golf. Du kan träna allt mellan drive till närspel och spela på flera världskända banor, bland annat Mastersbanan Augusta National. Dessutom finns ett antal nöjesspel där du kan demolera glasrutor och annat kul! Från 1 oktober 2016 till 15 maj 2017 hålls Stockholms vintergolfklubb. Läs mer om vad medlemskap och vad det innehåller på O’Learys hemsida.

   

  Aktuella priser finns på O’Learys hemsida.

 • mmmmm

  Nattklubb

  Klubb med senaste musiken inom electronic music.

 • Colosseum

  Nattklubb

  Stockholms största nattklubb med tre dansgolv som erbjuder allt från hits, schlager och soul till funk och R&B.